FAQ

Spørsmål: Hvor mye koster det å spille inn en sang?

Svar: Det er avhenging av hvor avansert produksjonen er. Et vokalopptak trenger ikke ta stort mer tid enn det tar å synge gjennom sangen, eller du kan benytte mer tid hvis du ønsker å perfeksjonere. Dersom du vil spille inn en sang der du benytter ferdig komp/karaoke, får du et godt resultat innen noen timer. Send oss gjerne en oversikt over hva du ønsker vi skal gjøre for deg, så kan vi gi deg et realistisk timeestimat.

Spørsmål: Jeg har lyst å gi en opplevelse i studio i gave. Er det mulig å få kjøpt gavekort?

Svar: Ja. Vi har solgt mange gavekort til bursdager, konfirmasjoner, bryllup m.m. som gir en hyggelig opplevelse og minne for livet.

Spørsmål: Min datter har lyst til å synge inn en sang, men hun er uerfaren og litt redd for hvordan det skal gå. Har dere erfaring med dette?

Svar: Vi har mange års erfaring med amatører, profesjonelle, barn, ungdommer og voksne i alle aldre. For oss er det viktig at man skal ha det gøy under hele prosessen, ha trygge omgivelser og være 100% fornøyd også i ettertid. Studioarbeid er ikke bare musikk og teknikk, men like mye psykologisk forståelse, empati og oppmuntring. Vi er kun fornøyd når du er fornøyd!

Spørsmål: Jeg vil gjerne gi en spesiell sang i bryllupsgave til min kommende mann, men jeg er redd for at jeg innimellom synger litt surt. Er det mulig å ordne det?

Svar: Vi forsøker å få dine prestasjoner så optimale som mulig når vi gjør opptakene, og motiverer deg til å få fram det aller beste da. Men hvis du i ettertid ønsker å justere enkelte toner kan vi selvfølgelig gjøre det i redigeringsfasen.